Amersfoortse haringparty

Amersfoortse haringparty

JUBILEUMEDITIE AMERSFOORTSE HARINGPARTY DAVEREND SUCCES!

Dankzij een zeer zonnig voorjaar was de Hollandse Nieuwe dit jaar van uitstekende kwaliteit.
Een extra cadeautje voor het jubilerende haringparty bestuur. Tijdens dit populaire netwerk event konden bezoekers genieten van een shanty koor, korenwijn, veel haring en natuurlijk traditie getrouw de veiling van het Amersfoortse Vaatje.

Net als vorig jaar was er bij binnenkomst een gelegenheid om een donatie te doen. Niet iedereen dingt mee naar het bekende vaatje (dit jaar gemaakt door de Amersfoortse kunstenaar Norbertus), maar op deze manier kan je toch voor wat kleinere donatie bijdragen aan het goed doel.
Het vaatje van Norbertus bleek zeer gewild tijdens de veiling. Uiteindelijk nam Jos Voskuilen​ het vaatje mee naar huis.

Samen met de donaties die bij de entree gedaan konden worden en de online veiling is er een prachtig bedrag van maar liefst €12.000 opgehaald voor de Stichting Leergeld Amersfoort!

‘We hopen nog vele edities te mogen organiseren voor het Amersfoortse bedrijfsleven!’, aldus voorzitter Jeroen van den Berkmortel. ‘Het is en blijft een mooi en populair netwerk event in de regio en daar zijn we trots op!’

Meer over dit evenement lezen kan op website van Amersfoortse haringparty

 Amersfoortse haringparty

Door |2016-06-21T10:08:39+02:00juni 17th, 2016|Laatste Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Amersfoortse haringparty

About the Author: