Gerenoveerde activiteitenzaal de Kopperhof te Hoevelaken feestelijk geopend

Gerenoveerde activiteitenzaal de Kopperhof te Hoevelaken feestelijk geopend

Voor Stichting Sigma locatie Hoevelaken hebben we de activiteitenzaal gerenoveerd. Bij de renovatie is o.a. een Milieuvriendelijke Purline vloer met een laminaat uitstraling gelegd en modern meubilair geleverd.

Wilt u ook een ruimte gerenoveerd hebben,
Bel of mail dan voor een afspraak of klik hier om direct een offerte aan te vragen.

Lees hieronder het gehele redactionele artikel uit de “Stad Nijkerk Courant”.

HOEVELAKEN De ooh’s en aah’s waren afgelopen zaterdagmiddag niet van de lucht toen de deuren van ‘De Kopperhof’ open gingen en de belangstellenden een blik kregen op de geheel gerenoveerde en opnieuw ingerichte zaal, die aan het eind van de zomer van 2014 geheel vernield was ten gevolge van grote waterschade

Na een openingswoord van Jenny Verbeek, consulent welzijn van Sigma, werd de officiële openingshandeling verricht door de ouders van Jos Voskuilen, eigenaar van Voskuilen Interieur en Projectstoffering uit Hoevelaken. Met een druk op de knop openden de deuren zich, waarna een groot aantal genodigden het resultaat konden bewonderen van de werkzaamheden, die zich in de week van 16 tot 20 februari hadden afgespeeld in de zaal van het dagcentrum voor ouderen, ‘De Kopperhof’.

WATERSCHADE Samen met projectleider Jeroen Jansen heeft Jos Voskuilen zich de laatste maanden intensief bezig gehouden met de herinrichting van ‘De Kopperhof’. Voskuilen: ,,De vloer was natuurlijk wel beschadigd ten gevolge van waterschade, maar ook zonder de waterschade waren zowel de vloer als het interieur van ‘De Kopperhof’ nodig aan vervanging toe. Het meubilair was nogal krakkemikkig en ook de vloer had zijn beste tijd gehad. Er waren dus ook al gesprekken gaande over eventuele renovatie, door de waterschade kwam versneld het benodigde budget vrij en konden we in samenspraak met Sigma, de stichting voor welzijn zorg en wonen, aan de slag.”

Renovatie activiteitenzaal Koperhof Stichting Sigma Nijkerk

MULTIFUNCTIONEEL Voskuilen vervolgt: ,,De eigenlijke werkzaamheden duurden weliswaar een week, het voorbereidingstraject was veel langer. Het is natuurlijk een multifunctionele ruimte waar gebridged, geschilderd, gekaart, gebiljart en gymnastiek gegeven wordt, zodat iedereen wel bepaalde wensen en verlangens had die meegewogen moesten worden. Maar het eindresultaat mag gezien worden. Er ligt nu een milieuvriendelijke purline vloer met een laminaatachtige uitstraling, die zeker 20 jaar mee kan en het meubilair heeft een moderne uitstraling, is robuust en kan ook tegen een stootje.” Jenny Verbeek sprak tenslotte de wens uit dat de zaal een belangrijke plaats mag blijven waar men elkaar vrijelijk kan ontmoeten.

Opening gerenoveerde activiteitenzaal Koperhof Stichting Sigma Nijkerk, door familie Voskuilen

Door |2015-03-04T12:37:07+02:00maart 3rd, 2015|Laatste Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Gerenoveerde activiteitenzaal de Kopperhof te Hoevelaken feestelijk geopend

About the Author: