Loading...
Kantoorinrichting2017-06-21T11:32:32+02:00

Specialist in Kantoorinrichting

Voskuilen Interieur kantoorinrichting is specialist in het inrichten van kantoren, denk hierbij aan: kantoormeubelen, kasten, bureaustoelen, ergonomische stoelen, vergadertafels, bureaus, systeemplafonds, projecttapijt, vloerenbedekking, scheidingswanden, systeemwanden, glaswanden. Daarnaast hebben we jarenlange ervaring op het gebied van vloeren leggen, zoals: tapijttegels, projecttapijt, linoleumvloeren, marmoleumvloeren, rubbervloeren, houtenvloeren, PVC-vloeren.

Voskuilen Interieur in Hoevelaken levert ook o.a. raambekleding, raamdecoratie, wandbekleding, verlichting. Onze kennis van de producten leidt altijd tot de juiste keuze in iedere situatie. Voskuilen Interieur beschikt over vakmensen die in staan voor het beste eindproduct.

We zijn gespecialiseerd in kleine en grote kantoorinrichtingen door het hele land. Wij nemen uw complete project uit handen en verzorgen de projectinrichting van A-Z! Ons team kan iedere uitdaging aan, zoals: Horecainrichting, Hotelinrichting, Restaurantinrichting, Kantoorinrichting, Bedrijfsinrichting, Schoolinrichting, Praktijkinrichting, Zorginrichting.

  • Sterk in aanpak en meedenken
  • Advies en interieurontwerp op maat
  • Totale ontzorging en scherpe prijzen!

Aanpak kantoorinrichting Voskuilen Interieur

In de eerste afspraak geeft u uw wensen aan voor de kantoorinrichting en adviseren wij u wat de beste opties zijn. Uw wensen worden uitgewerkt in een interieurontwerp. Ook een nauwkeurige offerte waarbij aan uw budget wordt gedacht hoort bij het interieurontwerp. Na goedkeuring maken we samen met u een planning op. Met onze kennis en ervaring nemen we graag het voortouw bij de planning en realisatie van uw project. Wij nemen uw complete project uit handen en verzorgen de totaalinrichting van A tot Z, wij leveren uw interieur turn-key op. Zijn er dan nog gebreken? Dan lossen wij deze zo snel mogelijk op. Ook krijgt u van ons natuurlijk advies over het onderhoud van de stoffering.

Lees meer over onze werkwijze

Afspraak maken / bel mij terug

Naam *

Telefoon *

E-mailadres *

Onderwerp *

Wat kan Voskuilen Interieur voor u betekenen? *

Direct contact opnemen

033 253 76 29