Moods|Verbluffende pvc vloeren in unieke formaten

Moods|Verbluffende pvc vloeren in unieke formaten

Moods
|Moods|
Creëer een kwaliteitsvloer die bij uw persoonlijkheid past.

Wij vinden we dat uw interieur thuis en op het werk uw identiteit moet weerspiegelen. Daarom bieden wij de assortimenten Select, Transform en Impress aan: een volledige collectie verbluffende vinyl / pvc vloeren van topkwaliteit in een ruime waaier aan stijlen. 

Wij gaan een stap verder met de introductie van Moods, een creatieve studio waar u tien creatieve en unieke formaten kunt combineren met een selectie steen- en houttexturen uit het assortiment Tranform en Impress. U creëert er meer dan 110 prachtige vloerdesigns mee, van klassiek elegant tot super dynamisch. Allemaal met de kwaliteit die u van ons gewend bent.  

De eerste groep speciale formaten zijn de Rectangulars: een groep planken gebaseerd op rechthoeken met een verhouding van 4 op 1 in een set bijpassende afmetingen. De rechthoekige planken zijn precies de helft, het dubbele of een derde van andere planken. Daardoor zijn een maximale flexibiliteit en compatibiliteit gegarandeerd om harmonieuze vloerpatronen te creëren. De tweede groep speciale formaten zijn de geometrics: drie vormen die in elkaar passen in schuine hoeken om een familie van ingewikkelde en gewaagde kaleidoscopische patronen te creëren.  

Het Hexagon Random-patroon geeft elke vloer een verfijnde toets en past zich bijzonder goed aan verschillende soorten en afmetingen van ruimten aan. Hij heeft namelijk geen dominante hoek of richting. Het Hexagon Random Wood-patroon is uniek voor de Moods-collectie. Het combineert hout- met steentexturen voor een warmer gevoel en een interessante textuurcombinatie.  

Naast deze twee formaten zijn er ook nog andere formaten zoals; Diamond, Chevron A & B, Short plank, Slim plank, Small plank, Medium plank. Deze formaten zijn te zien in onderstaande afbeelding.

 

Bekijk op deze website een aantal van de 110 unieke en creatieve combinaties die er mogelijk zijn.

 

Moduleo Play it your way Packshots

Moduleo Moods Play it your wayModuleo Moods Play it your way

 

 

 

 

 

 

 

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods Play it your way

Moduleo Moods Play it your way

Door |2016-06-22T10:18:38+02:00juni 17th, 2016|Laatste Nieuws|Reacties uitgeschakeld voor Moods|Verbluffende pvc vloeren in unieke formaten

About the Author: