Juwelier van der Weerd-Janssen

Juwelier van der Weerd-Janssen 2018-01-17T11:33:38+00:00

Project Description

Nieuwe inrichting Juwelier van der Weerd-Janssen

De winkel is opnieuw ingericht met deels nieuwe vloeren, meubilair, verlichting en een nieuwe balie.

De nieuwe ontvangstbalie heeft een centrale rol in de ruimte en de zitplaatsen geven de klanten meer privacy. Uiteindelijk heeft de verbouwing gezorgd voor een praktisch en tijdloos ontwerp.

Begeleiding, ontwerp en realisatie is volledig uitgevoerd door het team van Voskuilen Interieur uit Hoevelaken. Het eindresultaat mag er dan ook zijn; een opdracht welke volledig naar wens en budget van de opdrachtgever is uitgevoerd.

Meer informatie
Wilt u ook uw winkel inrichten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.