Project Trend Micro

Project Trend Micro2018-03-05T11:07:37+02:00

Project Description

Turn key project Trend Micro

Voskuilen Interieur is bij dit project begonnen met het slopen en demonteren van de gehele verdieping. Het ontwerp van de verdieping ging uit van transparantie en licht. Hiervoor zijn er naast de metal stud wanden veel glazen wanden geplaatst die het ruimtelijke effect realiseren. Bij het maatwerk is ook rekening gehouden met deze transparantie. Dit is terug te zien in de eikenhouten beams/baffles.

Het overige maatwerk zoals de dressoirs en in de keuken sluiten mooi aan op de gehele uitstraling en materialisatie. Door het gebruik van diverse vloerafwerkingen zoals pvc stroken, pvc tegels en tapijttegels zijn er zones gecreëerd voor divers gebruik van de ruimten. Het plafond is grotendeels behouden, maar is wel voorzien van geheel nieuwe verlichting en klimaatinstallatie.

Echte eyecatchers in dit project zijn het koperkleurig behang wat overeenkomt met de koperkleurige hanglampen en het rendiermos op de wanden. Rendiermos is gedroogd, brandwerend en onderhoudsvrij. Tevens hebben de rendiermos panelen een akoestische absorptiewaarde, NRC-waarde, van 0,96. Perfect dus om je wanden te bekleden of toepasbaar als akoestische scheidingswanden op bijvoorbeeld een kantoor.

Met dit turn-key project stond het team van Voskuilen Interieur voor een ware uitdaging; het inhuizen moest namelijk gebeuren op de 4e verdieping doormiddel van een kraan(!).

Wilt u ook uw kantoor opnieuw inrichten? Neem dan contact met ons op voor meer informatie en/of een afspraak.