Werkwijze

Werkwijze2017-06-21T09:08:48+02:00
 • Advies
  In de eerste afspraak geeft u uw wensen aan voor het project, bijvoorbeeld projectstoffering, projectinrichting of kantoorinrichting. Wij adviseren dan wat voor uw project de beste opties zijn.

 • Interieurontwerp
  Uw wensen worden uitgewerkt in een interieurontwerp. In deze tekeningen doen wij voorstellen voor verlichting, wand- en vloerbedekking, meubilair, gebruikte kleuren en stoffen. Het ontwerp wordt aan u gepresenteerd, tevens tonen wij u dan ook de materiaalstalen van de voorgestelde vloerbedekking, wandbekleding, plafonds, gordijnen en meubelstoffen. Wanneer nodig, stellen wij een proefopstelling met de bedachte meubels op.

 • Offerte
  Ook een nauwkeurige offerte waarbij aan uw budget wordt gedacht hoort bij het interieurontwerp.

 • Projectbegeleiding
  Na goedkeuring maken we samen met u een planning op. Met onze kennis en ervaring nemen we graag het voortouw bij de planning en realisatie van uw project. Onze projectleiders zijn uw aanspreekpunt van begin tot eind en zorgen ervoor dat alle afspraken worden nagekomen.

 • Ontzorging & oplevering
  Wij nemen uw complete project uit handen en verzorgen de totaalinrichting van A tot Z, wij leveren uw interieur turn-key op. Ons team kan iedere uitdaging aan!

 • Nazorg & service
  Zijn er gebreken na oplevering? Dan lossen wij deze zo snel mogelijk op. Ook krijgt u van ons natuurlijk advies over het onderhoud van o.a. de stoffering.

Neem contact op

Wilt u een afspraak maken?

Alles door één bedrijf, één aanspreekpunt voor al uw wensen.
Neem contact op