Een actievere werkvorm

Snel en makkelijk te realiseren

De wereld om ons heen is constant in beweging. Niet alleen technologie en bedrijven veranderen maar de behoeften van uw werkomgeving kunnen sterk fluctueren. Mensen houden over het algemeen van vrijheid en kunnen de behoefte krijgen om tijdens een moment van concentratie of inspiratie in een actievere houding te willen werken. De flexibiliteit van de werkplek kan dan voor barrières zorgen wat er in resulteert dat u of uw personeel vaak vrijwel 8 uur lang op dezelfde stoel zit.

 

Met een flexibel bureausysteem kunnen kunt U zelf zeer eenvoudig het bureau verstellen met de twee hendels aan de onderkant van het werkblad. Dit maakt het mogelijk om in een staande positie te werken zonder alle spullen van het bureau te hoeven verplaatsen. Naast dat het afwisselen van een zittend naar een staande houding een actieve werkhouding bevordert, kan het de druk op de onderrug na een lange werkdag sterk verminderen. Ook verbrandt men staand meer energie wat bij een fulltime baan snel kan optellen tot een flinke hoeveelheid calorieën. 

 

Het bureausysteem is te verkrijgen in een transparante of een meer besloten versie. Beide uitvoeringen worden door de combinatie van de materialen en eenvoud toegankelijk voor iedereen en een echt designobject in uw werkruimte. Tijdens de ontwikkeling is duurzaamheid in het achterhoofd gehouden en het verstellen van het bureaublad heeft dus geen elektriciteit nodig. Uiteraard is er wel ruimte gemaakt voor het kabelbeheer van de stroomtoevoer voor mobiele apparaten. U combineert de individuele werkruimte en team werkruimte in één ergonomische oplossing. Het unieke en moderne design is volledig aan te passen naar eigen smaak. Het gestoffeerde paneel is in meerdere kleuren verkrijgbaar en het frame kan in hout of metaal geleverd worden.