Interieuren in de zorg

De vakmensen van Voskuilen Interieur hebben voor vele verschillende bedrijven en instelingen interieuren mogen verzorgen. Winkels, commerciële bedrijven en medische instellingen: ons portfolio is veelzijdig en daar zijn we blij mee. Ook voor de zorgsector zet Voskuilen zich met veel passie in. Ouderen, gehandicapten en de zwakkeren in de samenleving verdienen immers het beste comfort. Voskuilen draagt graag een steentje bij. De kwaliteit van de zorg kan gezien worden als een van de belangrijkste pijlers van een samenleving. Het is een sector die de zwakkeren in de samenleving beschermt en het nodige comfort biedt. De zorgsector valt of staat met goede professionals en kwalitatief materiaal. Een fijn interieur en comfortabele meubels zorgen ervoor dat cliënten en ouderen zich thuis voelen. Gelukkig weet Voskuilen als interieurspecialist de gemiddelde zorginstelling tot een knus onderkomen te maken.

Flexibele indeling

Een efficiënte indeling van het zorginterieur is van belang. Voor zowel zorgmedewerkers als bewoners staat flexibiliteit centraal. Het interieur en de meubels moeten kunnen worden verplaatst en de indeling moet te veranderen zijn. Zorgverleners willen spullen binnen handbereik hebben, bewoners die zorg nodig hebben moeten vooral comfort hebben. De juiste indeling van het meubilair heeft daarom meerwaarde. Bewoners van bejaardentehuizen of cliënten in de gehandicaptenzorg verdienen immers een fijne plek om te wonen. Zo houden we de kwaliteit van de zorg deels in stand en geven we zorgmedewerkers een prettige plek om te werken. Stijlvolle eettafels en zachte stoelen kunnen hierin het verschil maken. Voor zowel dementerende ouderen als gehandicapten zijn ruimte en overzicht nodig. Kamer- en woonindeling dienen sfeervol te zijn, maar niet te druk of te vol. Voor bewoners met een beperking moeten woonruimtes overzichtelijk en herkenbaar zijn. Bewoners en cliënten in de zorg verdienen een sfeervolle en gezellige woonplek. Een strak en kleurrijk interieur kan hier de oplossing voor zijn.

Meubels en interieurobjecten worden door Voskuilen en de werkplaats ontworpen en gebouwd. In onze eigen ontwerpstudio gaan onze vakmannen aan de slag met uw wensen. De zorg verdient persoonlijke aandacht. Voskuilen is daar de juiste partner voor. Het interieur wordt niet ingekocht en samengesteld; het wordt op basis van persoonlijke wensen ontworpen, gebouwd en opgeleverd. Neem de gehandicaptenzorg bijvoorbeeld: bewoners van een gehandicapteninstelling hebben ieder hun eigen wensen en behoeften. De ene bewoner ligt lekker op een bedbox, terwijl de ander een specifieke stoel op maat nodig heeft. Dit vereist persoonlijke aandacht en kennis. Voskuilen beschikt over beide en meer.

 

Zorg Interieur

Sfeervolle ontwerpen

Hoe fijn is het als een woonruimte kleurrijk en sfeervol is? Het zijn elementen die een woning tot een thuis maken. Juist zorginstellingen verdienen het beste van het beste. Ondanks de bezuinigingen van de afgelopen jaren, heeft Nederland een van de betere zorgsystemen van de wereld. We waarderen onze ouderen en willen de zwakkeren zo goed mogelijk ondersteunen. Dat persoonlijke dienstverlening Voskuilen hoog in het vaandel heeft, mag duidelijk zijn. Bij het ontwerpen van zorginterieuren komt net wat meer kijken en dat doen onze vakmensen graag.

Het tapijt en de bekleding van muren en mogen warmte uitstralen. Ruimtes verdienen goede belichting, zodat bewoners zich op hun plek voelen. Gezellige kleuren en sfeervolle verlichting zorgen ervoor dat ouderen en cliënten een thuis hebben. Voor mensen met dementie is het gebruik van licht essentieel. Het stimuleert het biologisch proces: licht in de ochtend en gedurende de dag, gevolgd door schemering in de avond. Dit voorkomt verwarring. Verlichting is een van de vele concepten die Voskuilen kan verzorgen. Op basis van uw wens, gaan onze ontwerpers aan de slag.

Zorg Interieur

Ontvangst en presentatie

Het kan natuurlijk zijn dat uw zorginstelling van meubels of bekleding is voorzien. Geen zorgen, Voskuilen kan altijd wat voor u betekenen. Raam- en wanddecoratie, presentatie-systemen, of persoonlijk advies: we zijn van alle markten thuis. Indien u alleen een specifieke ruimte wil laten ontwerpen, dan is dit uiteraard mogelijk. Zo heeft Voskuilen voor meerdere bedrijven, winkels en instellingen ontvangsthallen ontworpen. Een ontvangsthal is het visitekaartje van uw bedrijf en dient kwaliteit uit te stralen.

Uw ontvangsthal is de entree van uw instelling en heeft een zakelijke maar sfeervolle receptie nodig. Bewoners, bezoekers en medewerkers dienen zich meteen welkom en thuis te voelen bij het binnentreden van het gebouw. Kleine details doen ertoe. Een leuke zithoek of een wachtkamer met houten tafels. Uw entree hoeft geen kroeg of wachtkamer te worden, maar mag wel gezelligheid uitstralen. Een zorginstelling hoort een plek te zijn waar gezelligheid samen komt. Dat is tenminste wat Voskuilen wil bewerkstelligen.

Interesse?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden? We gaan graag met u in gesprek. Een eerste kennismaking is uiteraard geheel vrijblijvend. De vakmensen van Voskuilen horen graag wat uw wensen zijn en op welk gebied u advies nodig heeft. Op onze webpagina kunt u zien wat voor projecten we in het verleden hebben opgeleverd. Of het nou gaat om meubelbouw, projectstoffering, advies, of gebouwautomatisering: Voskuilen kan u van dienstverlening voorzien. Onze disciplines vindt u hier. We horen graag van uw wensen en kijken ernaar uit om nader kennis te maken! Via ons contactformulier kunt u van u laten horen.