Interieurbouw Amersfoort: ambacht en meesterschap

Onze afdeling interieurbouw staat voor u klaar!

Interieurbouw voor de grote en kleine klussen

Heeft u een ervaren interieurbouwer nodig in de buurt van Amersfoort? Dat is mooi want onze vakmannen staan voor u klaar en kunnen uw hele project onder handen nemen!

Als u op zoek bent naar nét dat extra stukje exclusiviteit of persoonlijkheid in uw nieuwe ruimte denken wij graag met u mee. Van schets tot installatie en van bureau tot complete kantoorinrichting, Voskuilen Interieur is er om uw visie tot realiteit te brengen.

De met de hand vervaardigde interieurstukken kunnen helemaal toegespitst worden op uw wensen en eisen. Naast dat uw nieuwe interieurstuk een lust voor het oog is, houden wij altijd rekening met de gebruikservaring, gemak en comfort. Uw nieuwe ruimte is helemaal toegespitst op de gebruikers en hun behoeften.

Met onze brede waaier aan mogelijkheden kunt u met de meest opmerkelijke wensen bij ons terecht. Wij hebben de capaciteiten voor grote uitdagingen maar de kleinere klussen zijn voor ons zeker niet te min. Met onze jarenlange ervaring hebben wij talloze particulieren en bedrijven van nieuw interieur mogen voorzien.

Interieurbouw Amersfoort Voskuilen Interieur

Hier één van onze interieurbouwers bezig met dit eikenhouten badkamermeubel Deze wordt behandeld met Charcoal Monocoat.

Hoe gaat interieurbouw in zijn werk?

Interieurbouw is zo veel meer dan het bouwen van stoelen en tafels. Het gaat voor ons echt om maatwerk, ambacht en meesterschap. Uw visie vormt de drijfveer voor de creativiteit van onze vakmannen. Want uiteindelijk is uw interieur het visitekaartje van uw winkel, keuken, kantoor of pand.

Voordat wij aan de slag gaan willen wij graag met u rond de tafel zitten om uw ideeën te bespreken. Welk verhaal wilt u vertellen met uw nieuwe meubilair? Wat wilt u uitstralen naar uw klanten die bij u op bezoek komen? Hoe ziet de keuken er uit waar u altijd al van heeft gedroomd?

Al uw wensen worden tijdens de kennismaking in kaart gebracht en onze vakmannen zullen u adviseren waar nodig. Misschien heeft u zelf al inspiratiebronnen of bijvoorbeeld een visie als het gaat om de materiaalkeuze? Deze elementen komen samen in een 2D/3D ontwerp met gepaste offerte.

Als u bij het zien van het voorlopige ontwerp nog aanvullingen heeft dan schaven wij het bij zodat u zeker weet wat u van ons kunt verwachten.

Bouw & realisatie

Na goedkeuring van het ontwerp en de prijsopgave gaat onze afdeling interieurbouw aan de slag in onze werkplaats. In tegenstelling van een hoop van onze concurrenten bouwen wij uw meubels namelijk wel echt zelf en in-huis.

U bent zelfs van harte welkom om tijdens de bouw van uw nieuwe interieurstuk in onze werkplaats te komen kijken.

Door onze centrale ligging vlak bij Amersfoort kunnen wij uw nieuwe interieurstuk op locatie afleveren. Zelfs de installatie kunt u aan ons overlaten. Wel zo handig!

Intrerieurbouw Amersfoort Voskuilen Interieur

Onze werkplaats in Hoevelaken!

Wat te doen met uw eigen inrichting?

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor uw nieuwe inrichting bent u bij ons aan het juiste adres! Of u nu in de buurt van Amersfoort woont of niet, team Voskuilen denkt graag met u mee om alle aspecten die te maken hebben met het inrichten van uw woning of kantoor aan te pakken.

Bij Voskuilen Interieur staat het vakmanschap centraal. Dat is de kern. Dat is onze kracht. Ambacht en meesterschap om uw wensen en visie tot realiteit te brengen.

Heeft u een speciale en unieke uitdaging voor ons? Mooi! Wij houden namelijk niet van standaardoplossingen. Geen klus is immers hetzelfde. Hoe opmerkelijk uw wens ook is, Voskuilen Interieur kan het realiseren en onze vakmannen zullen met u meedenken en adviseren waar nodig.

U bent van harte welkom bij ons op kantoor of in de werkplaats in Hoevelaken (vlak bij Amersfoort).

Bekijk ook onze projecten

Volg ons op Facebook!

Of voeg ons toe op LinkedIn