Projectinrichting Amersfoort

Lekker dichtbij en we hebben alles in huis!

Projectinrichting Amersfoort

Op zoek naar projectinrichting in de buurt van Amersfoort?

Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Voskuilen Interieur en Stoffering B.V. is gespecialiseerd in o.a. projectinrichting, interieurbouw, stoffering en nog veel meer. Dit betekent: geen zoektocht naar systeemwanden, projecttapijt, systeemplafonds, raamdecoratie, vloeren en kantoormeubilair maar één aanspreekpunt van A tot Z. Van kleine tot complete turn-key inrichtingen. Wel zo handig toch?

Wat is projectinrichting?

Onder projectinrichting vallen alle aspecten die te maken hebben met het inrichten van een kantoor, bedrijfspand of winkel. U kunt een nieuwe of een bestaande ruimte hebben die u wilt inrichten. Ook alle elementen aan de buitenkant van het pand vallen onder projectinrichting. Het is de verantwoordelijkheid van de projectinrichter om een comfortabele en functionele omgeving te creëren voor alle mensen gebruik maken van het pand.

Vaak denkt men dat de projectinrichter vooral verantwoordelijk is voor de stijl van het interieur maar ook zaken als indeling, het gebruik van de ruimtes, looproutes, ergonomie, kosten, binnenklimaat en energiegebruik vallen onder de verantwoordelijkheid van de projectinrichter. Vaak kiest men hierom in de meeste gevallen om samen te werken met een professionele projectinrichter omdat hij/zij met alle ervaring het project beter kan voorbereiden en managen dan wanneer u het helemaal zelf zou uitvoeren.

 

Projectinrichting Amersfoort

 

Hoe ziet het proces van projectinrichting er uit? De 5 disciplines:
  1. Ontwerpstudio

In de ontwerpstudio worden alle ideeën op tafel gelegd. Met welke doeleinden gaan de ruimtes in uw pand gebruikt worden? Wat wilt u uitstralen naar de bezoekers van uw pand? Laat u zich bijvoorbeeld graag inspireren door de Veluwe, de zee of wellicht de stad Amersfoort? Al deze zaken worden tijdens het ontwerpproces met u besproken en wij zullen u adviseren waar dat nodig is. Uw interieur is namelijk het visitekaartje van uw bedrijf. Bij deze fase hoort ook een nauwkeurige offerte met uw budget in het achterhoofd zodat u precies weet waar u aan toe bent.

  1. Projectstoffering

Wanneer u helemaal tevreden bent met het ontwerp van de ontwerpstudio gaat de afdeling projectstoffering aan de slag. Dit zijn alle zaken die te maken hebben met uw wanden, vloeren en raambekleding.

  1. Interieurbouw

Met op maat gemaakte interieurstukken en meubels maakt u uw ruimte écht uniek. Voskuilen zou Voskuilen ook niet zijn zonder de getalenteerde interieurbouwers. Uiteraard hebben wij onze eigen werkplaats waar onze vakmannen uw nieuwe interieur vervaardigen. Van idee tot oplevering. Tijdens het bouwproces bent u uiteraard van harte welkom om te kijken naar de bouw van uw nieuwe interieurstuk.

  1. Inrichting

Wanneer alles gestoffeerd is en uw meubels gemaakt of besteld zijn kan de inrichting beginnen. Dit is de fase waarin alle elementen samenkomen en uw nieuwe ruimte(s) écht tot stand komen.

  1. Gebouwautomatisering

Videoconferenties zullen steeds relevanter worden en gelukkig biedt Voskuilen hier ook de nodige oplossingen voor. Bij Gebouwautomatisering kunt u denken aan alle beeldschermen en geluidsinstallaties door uw hele pand. Met gebouwautomatisering maakt u uw pand modern, adaptief en intelligent! Door een slimme samenwerking van systemen geeft u altijd de perfecte presentaties en informatie in uw pand weer.

Projectinrichting Amersfoort

Over Voskuilen Interieur

Bij Voskuilen Interieur staat het vakmanschap centraal. Dat is de kern. Dat is onze kracht. Ambacht en meesterschap om uw wensen en visie tot realiteit te brengen. Heeft u een speciale en unieke uitdaging voor ons? Mooi! Wij houden namelijk niet van standaardoplossingen. Geen klus is immers hetzelfde. Hoe opmerkelijk uw wens ook is, Voskuilen Interieur kan het realiseren en onze vakmannen zullen met u meedenken en adviseren waar nodig.

U bent van harte welkom om bij ons in de showroom of in de werkplaats te komen kijken.

Bekijk ook onze projecten

Volg ons op Facebook!

Of voeg ons toe op LinkedIn