Projectstoffering Amersfoort: 6 stappen voor gegarandeerd succes!

Op zoek naar een ervaren projectstoffeerder voor uw project?

Ondanks dat Voskuilen Interieur momenteel bestaat uit 30 specialisten is het ooit begonnen bij Jos Voskuilen zelf. Toen stoffeerder met alleen een gereedschapskist en een busje. Projectstoffering zal dus altijd een speciale plek in ons hart hebben.

 

Projectstoffering Amersfoort Voskuilen Interieur

De wereld van projectstoffering is een stuk groter dan u misschien in eerste instantie zal denken. Wellicht heeft u al wel ergens een schitterende vloer gezien die u geïnspireerd heeft of heeft u zelfs al stalen vergeleken voor uw nieuwe raambekleding.

Al met al kan het een aardige opgave zijn om de perfecte vloeroplossing voor uw situatie te vinden!

Dit is niet voor niets. Een vloer is een enorm belangrijk onderdeel als het gaat om uw interieur. Door het grote oppervlakte en de uiteenlopende mogelijkheden is het een belangrijk ingrediënt als het gaat om de look &  feel van de ruimte. De juiste vloeroplossing kan nét dat element zijn wat uw woning, kantoorpand of instelling echt bijzonder maakt.

Naast vloeren valt raambekleding en zonwering ook onder de term projectstoffering. Hierbij kunt u denken aan rolgordijnen, jaloezieën, horren en lamellen. Bij projectstoffering is het totaalplaatje belangrijk en daarom is het goed om in de gaten te houden hoe de verschillende facetten van uw ruimte samenkomen.

Uiteraard begeleiden wij u graag door het gehele proces zodat u altijd weet waar u aan toe bent.

 

1. Projectstoffering op maat

Allereerst brengen wij uw visie en wensen in kaart. Met wat voor doeleinden wordt de ruimte gebruikt die u wil gaan stofferen? Wat voor uitstraling wilt u hebben naar uw bezoekers?  Hoe gaan we er voor zorgen dat het een duurzame oplossing is en u over een jaar niet wéér een nieuwe vloer nodig hebt? Al deze uitgangspunten komen samen in een plan met het bijbehorende kostenplaatje.

 

3. Oude stoffering verwijderen

Met onze machines strippen wij elk soort vloerbedekking. Een vloerbedekking verwijderen van de trap, woonkamer of slaapkamer is zonder de juiste ervaring een lastige klus. In de meeste gevallen ligt deze er namelijk niet los in en is deze vast gelijmd of gespijkerd. Met de juiste technieken strippen wij iedere vloer er uit. Klaar voor een nieuw begin!

 

4. Egaliseren van de ondervloer

Voordat de vloer gelegd wordt is het onwijs belangrijk om de ondergrond voor te bewerken. Een ondervloer die niet aan de eisen van de vloer voldoet kan voor flinke problemen zorgen. Ook kunnen er gaten en scheuren ontstaan zijn die weggewerkt dienen te worden.

 

5. Het leggen van de stoffering, eventueel met legplattegrond.

Aan de hand van de keuze van het materiaal wordt de vloer gelegd. Hierbij kunt u denken aan tapijt, laminaat, pvc of parket. Bij Voskuilen Interieur kunt u in ons stalenhok een brede selectie aan opties bekijken.

projectstoffering amersfoort

 

6. Het netjes afwerken van de gehele vloer (denk aan de randafwerking, et cetera)

Het afwerken van de vloer met bijvoorbeeld een bijpassende plint is de échte kers op de taart. Ook kunt u uw vloer laten afschuren en lakken / bewerken met olie om hem te beschermen tegen het dagelijks gebruik. Over alle mogelijkheden kunnen wij u adviseren.

 

Als u een ervaren projectstoffeerder zoekt in de buurt van Amersfoort dan hoeft u dus niet verder te zoeken. Onze afdeling projectstoffering neemt een hoop zaken voor u uit handen. Op basis van uw visie en wensen gaan wij voor u aan de slag om uw project écht bijzonder te maken.

Bij Voskuilen Interieur staat het vakmanschap centraal. Dat is de kern. Dat is onze kracht. Ambacht en meesterschap om uw wensen en visie tot realiteit te brengen. Hoe opmerkelijk uw wens ook is, Voskuilen Interieur kan het realiseren en onze vakmannen zullen met u meedenken en adviseren waar nodig.

Voeg ons toe op LinkedIn

Volg ons op Facebook!

Bekijk ook onze projecten