Onze specials

Unieke en opmerkelijke interieurstukken

7 tips om de akoestiek in uw kantoor te verbeteren.

Meer dan negentig procent van de bedrijfsartsen gaven open kantoorruimtes zelfs als oorzaak voor reden van ziekteverzuim bij medewerkers. Een slechte akoestiek is dus een serieuze zaak!

read more >>

De kantoorinrichting na corona

De één vond thuiswerken het verschrikkelijk en voor de ander ging er een wereld open. Één ding is zeker; door alle positieve en negatieve ervaringen zijn werkgever en werknemer anders tegen de kantoorinrichting aan gaan kijken.

read more >>

De kantoortuin? Volgens artsen ongezond, inefficiënt en achterhaald!

Er is steeds meer kritiek te horen op het concept. Niet alleen werknemers maar ook artsen en ergonomen lijken er van af te willen. De kantoortuin zou leiden tot vermoeidheid, hoofdpijn, stress en ook verzuim. Daarnaast wordt er gezegd dat het mede verantwoordelijk zou kunnen zijn voor een burn-out.

read more >>

Een actieve vorm van werken

De wereld om ons heen is constant in beweging. Niet alleen technologie en bedrijven veranderen maar de behoeften van uw werkomgeving kunnen sterk fluctueren. Mensen houden over het algemeen van vrijheid en kunnen de behoefte krijgen om tijdens een moment van concentratie of inspiratie in een actievere houding te willen werken...

read more >>

De alarmerende waarheid over fijnstof

Het verlagen van het fijnstofgehalte op de werkplek heeft een positieve invloed op de gezondheid van uw collega’s. U leest hier wat u kunt doen...

read more >>